Vakantieverblijf De Droomfabriek

De Droomfabriek

Goededag, en welkom bij De Droomfabriek !

Onze hartelijke dank dat Uw interesse uit gaat naar ons vakantieverblijf/wellness De Droomfabriek.

Midden in de kern van het kerkdorpje Ulicoten behorende bij de gemeente Baarle-Nassau (bekend om zijn 2 landen, 2 dorpen en 30 enclaves) gelegen aan de Nederlands -Belgische grens te midden van de steden Breda en Tilburg vind U het vakantieverblijf ‘De Droomfabriek’. De Droomfabriek biedt U de ideale combinatie van een ruim opgezet verblijf voor 7 personen, gebruik kunnen maken van alle denkbare luxe, o.a een eigen prive sauna en een vijfpersoons Turkse stoomcabine, jaccuzi met lichtterapie, binnenzwembad en een zonnetunnel. Ook is er aanwezig een was-droog-afwasmachine. U kunt gebruik maken van alle denkbare vormen van luxe en comfort in een sfeervolle en rust uitademende omgeving. Tijdens uw verblijf is er dan ook niemand anders die gebruik kan maken van al deze luxe. Echt helemaal prive voor U. Voorheen was dit gebouw een voormalig melkfabriek.

Vanaf 1 oktober 2018 is het ook mogelijk om een dagarrangement te nemen in de droomfabriek , kijk hiervoor bij de beschikbaarheid , wat de mogelijkheden hiervoor zijn .

Daarnaast is ook het afwisselende landschap rondom Baarle-Nassau en de Belgische grensstreek zeker de moeite waard. Het nostalgische grensdorp met zijn bewogen verleden biedt vele restaurants en uitgaansmogelijkheden.

Zelfs op zondag zijn de winkels open. Het gehele jaar door. Ook ligt het vakantieverblijf gunstig ten opzichte van diverse attractieparken in Nederland en België (Efteling, Speelland, safaripark de Beekse-Bergen, Bobbejaanland) en de grote steden Turnhout, Antwerpen, Breda en Tilburg.

Vakantieverblijf/wellness ''De Droomfabriek '' is niet geschikt voor jongeren die komen feesten.

Maak kennis met de omgeving door op de volgende link een kopie te maken    www.youtube.com/watch?v=EJbQRas-BZ4

Heeft U na het inzien van deze site nog vragen dan kunt U contact met ons opnemen via e-mail, telefoon . Of U kunt natuurlijk ook even langskomen, maak dan van te voren wel een afspraak zo dat wij tijd voor U vrij kunnen maken.

De Droomfabriek
Ad Oomen
Dorpsstraat 71 
5113 TD Ulicoten
Tel: 06.511.70.421